Contacteer ons

 

0474 26 85 790474 26 85 79

Villabouw = 100 % uw stijl en smaak

Meeuwese specialiseert zich eveneens in villabouw in Vosselaar en kan u helpen met een villa op maat. Wij werken nauw samen met verschillende architecten en kunnen u met hen in contact brengen. Heeft u zelf al een architect gecontacteerd, dan is dit uiteraard zeker geen probleem.

Uw villa, uw stijl

Bij bouwfirma Meeuwese moet u zich vooral niet inhouden. U kan zo groot gaan als u wilt, wij maken het waar. De klant is altijd koning en dat zal u snel merken bij ons. Het belangrijkste is namelijk dat uw stijl primeert. Meeuwese volgt uw project van begin tot einde op en staat in voor een volmaakte afwerking.

Op ons kunt u bouwen

Vakmanschap, betrokkenheid en maatwerk zijn belangrijke factoren in ons bedrijf. Ze vormen de basis van onze firma, waarop u kunt verder bouwen, en garanderen dat wij uw villa op tijd en met de nodige kennis en expertise kunnen verwezenlijken.

Neem contact op voor meer informatie

Contacteer ons zo snel mogelijk om uw villa te bouwen. Wij staan u met plezier te woord om een vrijblijvende en budgetvriendelijke offerte op te maken. Bekijk zeker ook onze realisaties en ontdek wat wij u allemaal kunnen bieden.